Перейти до вмісту
Головна » Фруктовий пунш

Фруктовий пунш

    Фруктовий пунш

    «Діаменю» рецепт “Фруктовий пунш” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    32 ккал

    Інгредієнти

    – 2 л яблучного соку
    – 1 ст. апельсинового соку
    – 0,5 ст. лимонного соку
    – 1 паличка кориці
    – 6-7 бутонів гвоздики
    – 20 г кореня імбиру
    – лимонна цедра і цукрозамінник – на смак

    Покрокове приготування фруктового пуншу

    Крок 1

    Змішую яблучний, апельсиновий, лимонний сік, додаю стевіозид до смаку. Паличку кориці, гвоздику та імбир завертаю в марлю, зав’язую та опускаю в каструлю із сумішшю соків.

    Крок 2

    Ставлю ємність на плиту та томлю на малому вогні (не кип’ячу) під кришкою близько двох годин.

    Крок 3

    Дістаю зав’язані в марлю прянощі, а напій, що вийшов, подаю гарячим. Розливаю пунш у прозорі склянки, прикрасивши лимонною цедрою.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фруктовий пунш. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *