«Діаменю» рецепт “Фруктовий пунш” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
32 ккал
Інгредієнти
– 2 л яблучного соку
– 1 ст. апельсинового соку
– 0,5 ст. лимонного соку
– 1 паличка кориці
– 6-7 бутонів гвоздики
– 20 г кореня імбиру
– лимонна цедра і цукрозамінник – на смак
Покрокове приготування фруктового пуншу
Крок 1
Змішую яблучний, апельсиновий, лимонний сік, додаю стевіозид до смаку. Паличку кориці, гвоздику та імбир завертаю в марлю, зав’язую та опускаю в каструлю із сумішшю соків.
Крок 2
Ставлю ємність на плиту та томлю на малому вогні (не кип’ячу) під кришкою близько двох годин.
Крок 3
Дістаю зав’язані в марлю прянощі, а напій, що вийшов, подаю гарячим. Розливаю пунш у прозорі склянки, прикрасивши лимонною цедрою.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!