«Діаменю» рецепт “Фрикадельки у томатному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
145 ккал
Інгредієнти
– 650 г курячого філе
– 40-50 г олії вершкового
– 3 середні томати
– 1 цибулина
– 100 мл води
– 2-4 зубчики часнику
– сіль перець
– сир, зелень – на смак
Покрокове приготування фрикадельок
Крок 1
Філе нарізаю шматочками, додаю вершкове масло, спеції та прянощі. Перемелюю масу в блендері. Формую фрикадельки та відварюю в киплячій воді протягом 10-15 хвилин.
Крок 2
Для томатного соусу нарізаю цибулю, помідори та часник. Обсмажую пару хвилин цибулю із часником. Вливаю воду та тушу ще близько чотирьох хвилин.
Крок 3
Додаю помідори та всі разом тушку ще близько 5 хвилин. Масу пробиваю блендером. Додаю прянощі та спеції на смак. Заливаю соусом фрикадельки та посипаю зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!