«Діаменю» рецепт “Гарбуз із яблуком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
82 ккал
Інгредієнти
– 1 невеликий гарбуз
– 2 яблука
– 1 апельсин
– 0,5 ч.л. кориці
– 50 г вершкового масла
Покрокове приготування гарбуза із яблуком
Крок 1
Гарбуз мій, зрізаю верхівку, дістаю насіння. Зрізаю м’якуш. Стінки мають бути близько 1 см. М’якуш із гарбуза подрібнюю. Яблука та апельсин очищаю і дрібно нарізаю, додаю корицю і все перемішую.
Крок 2
Начиняю гарбуз сумішшю, що вийшла. Зверху кладу шматочок вершкового масла та ставлю у духовку. Запікаю при температурі 180 градусів 1,5 години.
Крок 3
Готовність страви треба перевіряти вилкою. Начинка має стати м’якою. Перед подачею накриваю ємність із гарбуза кришкою (зрізаною верхівкою). Страва виходить дуже оригінальною та смачною. Особливо її люблять діти
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!