Перейти до вмісту
Головна » Гарбузовий хлібець із прянощами

Гарбузовий хлібець із прянощами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Гарбузовий хлібець із прянощами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 05 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г гарбузового пюре
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 2 ч. л. розпушувача для тіста
    ❯ 1 ч. л. соди
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 1 ч. л. меленої кориці
    ❯ 2 ч. л. меленої суміші прянощів для хліба (кмин, гвоздика, кардамон, імбир, запашний перець)
    ❯ 240 мл рослинної олії
    ❯ 4 яйця
    ❯ 150 г коричневого цукру
    ❯ жир для змащування форми

    Покроковий процес приготування гарбузового хлібеця

    Крок 1

    Духовку нагріти до 200 °. Підготувати форму для кексу і змастити її жиром.

    Крок 2

    Всі інгредієнти для хлібця з’єднати та перемішати до отримання однорідної гладкої маси. Влити тісто у форму та випікати виріб 30–35 хв. Подати охолодженим, нарізавши скибочками.

    ПРАВИЛА ВИБОРУ
    Шефи та гурмани найвище цінують гарбуз мускатний, але і звичні для нас гарбузи великоплідні не гірші. Страва з такого гарбуза теж порадує смаком. Важливо лише вибрати гарбуз порівняно невелику, вагою 3–5 кг: у великого плоду м’якуш може виявитися менш солодкою та більш волокнистою. І зауважте: такий гарбуз по-справжньому універсальний.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузовий хлібець із прянощами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *