Перейти до вмісту
Головна » Гарбузовий пудинг у горщиках

Гарбузовий пудинг у горщиках

    Гарбузовий пудинг у горщиках

    «Діаменю» рецепт “Гарбузовий пудинг у горщиках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    144 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг гарбуза
    – 0,5 кг сиру
    – 4 ст. сметани
    – 3 яйця
    – 2 ст. манної крупи
    – 1-2 ст. оливкової олії
    – сіль
    – замінник цукру – на смак

    Покрокове приготування гарбузового пудингу

    Крок 1

    Гарбуз натираю на тертці та витримую 15 хвилин, щоб вона пустила сік. М’якуш вичавлюю.

    Крок 2

    Яйця солю, додаю цукрозамінник і збиваю міксером. Додаю сир, сметану та манну крупу. Продовжую збивати

    Крок 3

    Форми для випікання змащу маслом, розкладаю в них збиту масу, змащу маслом і ставлю в розігріту до 180
    градусів духовку. Випікаю протягом 30 хвилин.

    Корисний яскравий десерт чудово впишеться у Новорічне святкове меню. Пудінг виходить дуже ніжним і м’яким.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузовий пудинг у горщиках. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *