Рецепт “Гарбузовий суп з каррі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 330 ккал, 5 г білків,
24 г жирів, 24 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 біла цибулина
❯ 1 зубчик часнику
❯ 2–3 бульби картоплі
❯ 500 г м’якоті гарбуза
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ч. л. порошку каррі
❯ щіпка куркуми
❯ 850 мл гарячого овочевого бульйону
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ щіпка тертого мускатного горіха
❯ гарбузове насіння
❯ 100 г сметани
❯ 40 г кокосової стружки
❯ зелень чебрецю
Покроковий процес приготування гарбузового супу
Крок 1
Цибулину та часник очистити. Цибулю порубати, часник подрібнити. Картоплю вимити, очистити, нарізати кубиками. Гарбуз нарізати дрібними шматочками. Цибулю злегка обсмажити в сотейнику на олії, підмішати часник і обсмажувати 1 хв. Приправити каррі та куркуми.
Крок 2
У сотейник додати картоплю та гарбуз, обсмажувати кілька хвилин. Влити бульйон, довести до кипіння та готувати
20-25 хв. Суп пюрувати за допомогою блендера, посолити, поперчити, приправити мускатним горіхом.
Крок 3
Насіння обсмажити на сковороді без додавання жиру та очистити. Суп розлити по тарілках, посипати насінням на смак, приправити сметаною. Посипати кокосовою стружкою і листочками чебрецю