«Діаменю» рецепт “Гаспачо на томатному соку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
28 ккал
Інгредієнти
– 0,5 л томатного соку
– 2 помідори
– 1-2 болгарських перців
– 1 свіжий огірок
– 1 зубчик часнику
– 1 ст. оливкової олії
– по 1 пучку зеленої цибулі, зелені кропу, петрушки
– 0,5 ч.л. солі
– перець чорний мелений – на смак
Покрокове приготування гаспачо
Крок 1
Зелень мою та обсушую паперовим рушником. Солодкий перець та часник очищаю. З томатів знімаю шкірку. Солодкий перець та помідори нарізаю шматочками. Часник дрібно рубаю ножем. Нарізані овочі подрібнюю блендером.
Крок 2
Овочеву масу перекладаю в салатник. Огірки нарізаю дрібними кубиками та додаю до пюре. Зелень дрібно
рублю і також викладаю в салатник.
Крок 3
Заливаю холодним томатним соком, солю та перчу. Додаю олію. Перемішую. Залишаю у холодильнику на 30 хвилин для охолодження.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!