Перейти до вмісту
Головна » Гаспачо на томатному соку

Гаспачо на томатному соку

    Гаспачо на томатному соку

    «Діаменю» рецепт “Гаспачо на томатному соку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    28 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 л томатного соку
    – 2 помідори
    – 1-2 болгарських перців
    – 1 свіжий огірок
    – 1 зубчик часнику
    – 1 ст. оливкової олії
    – по 1 пучку зеленої цибулі, зелені кропу, петрушки
    – 0,5 ч.л. солі
    – перець чорний мелений – на смак

    Покрокове приготування гаспачо

    Крок 1

    Зелень мою та обсушую паперовим рушником. Солодкий перець та часник очищаю. З томатів знімаю шкірку. Солодкий перець та помідори нарізаю шматочками. Часник дрібно рубаю ножем. Нарізані овочі подрібнюю блендером.

    Крок 2

    Овочеву масу перекладаю в салатник. Огірки нарізаю дрібними кубиками та додаю до пюре. Зелень дрібно
    рублю і також викладаю в салатник.

    Крок 3

    Заливаю холодним томатним соком, солю та перчу. Додаю олію. Перемішую. Залишаю у холодильнику на 30 хвилин для охолодження.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гаспачо на томатному соку. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *