Перейти до вмісту
Головна » Геміста фаршировані овочі

Геміста фаршировані овочі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Геміста фаршировані овочі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 150 г рубаної телятини
    ❯ 150 г рубаної яловичини
    ❯ 1 великий помідор
    ❯ 1 велика червона цибулина
    ❯ 1 круглий цукіні
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 1/2 пучка естрагону
    ❯ 200 г фети
    ❯ 100 г світлих родзинок
    ❯ 70 г тертого сиру
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування геміста

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Часник очистити та порубати. Естрагон вимити, перебрати та обсушити, листочки порубати.

    Крок 2

    Овочі вимити та обсушити, цибулину очистити. У всіх овочів зрізати верхівки, у перцю видалити насіння, у цибулі,
    помідори та цукіні акуратно вибрати частину м’якоті.

    Крок 3

    Родзинки замочити в гарячій воді на 15 хв. і обсушити. Вибраний м’якуш овочів порубати та розім’яти з фетою, м’ясом, естрагоном, часником та родзинками. Посолити та поперчити.

    Крок 4

    Овочі викласти у форму для запікання, наповнити начинкою, посипати сиром і накрити верхівками. Влити трохи води та запікати 1 год: овочі мають стати м’якими.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Геміста фаршировані овочі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *