Перейти до вмісту
Головна » Глазурована свинина в бульйоні

Глазурована свинина в бульйоні

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Глазурована свинина в бульйоні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 460 ккал, 24 г білків,
    28 г жирів, 30 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 3 порції:
    ❯ 300 г свинячого стегенця
    ❯ 1,5 ст. л. соусу хойсин
    ❯ 1 ч. л. кунжутної олії
    ❯ 20 г тертого кореня імбиру
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 1/4 ч. л. ароматної приправи для м’яса
    ❯ 1 пучок кінзи
    ❯ 1 л курячого бульйону
    ❯ 2 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 100 г рисової локшини

    Покроковий процес приготування глазурованої свинини

    Крок 1

    Нагріти духовку до 200 °. М’ясо вимити, обсушити, з усіх боків змастити з соусом хойсин і викласти у форму для
    запікання. Запікати 10 хв, потім перевернути на інший бік і запікати ще 10 хв. Часник очистити та порубати.

    Крок 2

    У сотейнику нагріти олію, додати імбир, часник, приправу та готувати, помішуючи, 1 хв. Влити гарячий бульйон, додати кинзу та соєвий соус, варити 5 хв. Покласти рисову локшину і відварити в бульйоні до м’якості. Бульйон
    разом із локшиною розлити по тарілках. Покласти в кожну тарілку нарізане смужками м’ясо, листочки кінзи та, за бажанням, нарізану кільцями цибулю-порей.

    Сьогодні ми дізналися як готується Глазурована свинина в бульйоні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *