Рецепт “Глазурована свинина в бульйоні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 460 ккал, 24 г білків,
28 г жирів, 30 г вуглеводів
Інгредієнти
На 3 порції:
❯ 300 г свинячого стегенця
❯ 1,5 ст. л. соусу хойсин
❯ 1 ч. л. кунжутної олії
❯ 20 г тертого кореня імбиру
❯ 1 зубчик часнику
❯ 1/4 ч. л. ароматної приправи для м’яса
❯ 1 пучок кінзи
❯ 1 л курячого бульйону
❯ 2 ст. л. соєвого соусу
❯ 100 г рисової локшини
Покроковий процес приготування глазурованої свинини
Крок 1
Нагріти духовку до 200 °. М’ясо вимити, обсушити, з усіх боків змастити з соусом хойсин і викласти у форму для
запікання. Запікати 10 хв, потім перевернути на інший бік і запікати ще 10 хв. Часник очистити та порубати.
Крок 2
У сотейнику нагріти олію, додати імбир, часник, приправу та готувати, помішуючи, 1 хв. Влити гарячий бульйон, додати кинзу та соєвий соус, варити 5 хв. Покласти рисову локшину і відварити в бульйоні до м’якості. Бульйон
разом із локшиною розлити по тарілках. Покласти в кожну тарілку нарізане смужками м’ясо, листочки кінзи та, за бажанням, нарізану кільцями цибулю-порей.