Перейти до вмісту
Головна » Горіхові палички у шоколадних сорочках

Горіхові палички у шоколадних сорочках

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Горіхові палички у шоколадних сорочках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 12 ВИРОБІВ:
    Для безе:
    ❯ 200 г волоських горіхів
    ❯ 5 білків
    ❯ 300 г цукрової пудри
    ❯ сік та цедра 1/2 лимона
    Для крему:
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 200 г згущеного молока
    Для прикраси:
    ❯ 100 г чорного шоколаду
    ❯ 30 г рубаних волоських горіхів

    Покроковий процес приготування горіхових паличок

    Крок 1

    Духовку нагріти до 150°. Горіхи підсушити в духовці та подрібнити в блендері. Підготувати вистелене пергаментом деко.

    Крок 2

    Білки охолодити та збити у міцну піну з цукровою пудрою та соком лимона. Поступово підмішати у масу подрібнені горіхи. За допомогою чайної ложки відсадити на деко вироби у вигляді невеликих паличок однакової довжини на невеликій відстані один від одного один від одного. Вироби випікати 10-12 хв, вийняти з духовки та дати охолонути на деку.

    Крок 3

    Для крему масло збити зі згущеним молоком. Остиглі вироби змастити кремом і з’єднати попарно.

    Крок 4

    Шоколад поламати та розтопити на гарячій водяній бані. Горіхи дрібно порубати. Зібрані попарно вироби вмочити
    у шоколад і присипати рубаними горіхами. Дати шоколаду затвердіти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Горіхові палички у шоколадних сорочках. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *