Рецепт “Горіхові палички у шоколадних сорочках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 12 ВИРОБІВ:
Для безе:
❯ 200 г волоських горіхів
❯ 5 білків
❯ 300 г цукрової пудри
❯ сік та цедра 1/2 лимона
Для крему:
❯ 100 г вершкового масла
❯ 200 г згущеного молока
Для прикраси:
❯ 100 г чорного шоколаду
❯ 30 г рубаних волоських горіхів
Покроковий процес приготування горіхових паличок
Крок 1
Духовку нагріти до 150°. Горіхи підсушити в духовці та подрібнити в блендері. Підготувати вистелене пергаментом деко.
Крок 2
Білки охолодити та збити у міцну піну з цукровою пудрою та соком лимона. Поступово підмішати у масу подрібнені горіхи. За допомогою чайної ложки відсадити на деко вироби у вигляді невеликих паличок однакової довжини на невеликій відстані один від одного один від одного. Вироби випікати 10-12 хв, вийняти з духовки та дати охолонути на деку.
Крок 3
Для крему масло збити зі згущеним молоком. Остиглі вироби змастити кремом і з’єднати попарно.
Крок 4
Шоколад поламати та розтопити на гарячій водяній бані. Горіхи дрібно порубати. Зібрані попарно вироби вмочити
у шоколад і присипати рубаними горіхами. Дати шоколаду затвердіти.