Перейти до вмісту
Головна » Горохова каша з гарбузом

Горохова каша з гарбузом

    Горохова каша з гарбузом

    «Діаменю» рецепт “Горохова каша з гарбузом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    97 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ст. сухого гороху
    – 250 г м’якоті гарбуза
    – 1 цибулина
    – 3 зубчики часнику
    – 3 ст. вершкового масла
    – сіль на смак

    Покрокове приготування горохової каші

    Крок 1

    Горох заздалегідь замочую на 6 годин. Заливаю 2,5 ст. води, солю та варю до готовності. Цибуля очищаю та дрібно нарізаю. Обсмажую цибулю на сковороді з додаванням олії.

    Крок 2

    Гарбуз очищаю від шкірки та насіння, нарізаю невеликими шматочками. Гарбуз додаю на сковороду до цибулі та ще трохи обсмажую.

    Крок 3

    Стінки керамічного горщика або вогнетривкої форми змащую олією, викладаю горох, на нього – часник (частки можна не чистити) і гарбуз із цибулею. Ставлю в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаю близько 20 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Горохова каша з гарбузом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *