«Діаменю» рецепт “Горохова каша з гарбузом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
97 ккал
Інгредієнти
– 1 ст. сухого гороху
– 250 г м’якоті гарбуза
– 1 цибулина
– 3 зубчики часнику
– 3 ст. вершкового масла
– сіль на смак
Покрокове приготування горохової каші
Крок 1
Горох заздалегідь замочую на 6 годин. Заливаю 2,5 ст. води, солю та варю до готовності. Цибуля очищаю та дрібно нарізаю. Обсмажую цибулю на сковороді з додаванням олії.
Крок 2
Гарбуз очищаю від шкірки та насіння, нарізаю невеликими шматочками. Гарбуз додаю на сковороду до цибулі та ще трохи обсмажую.
Крок 3
Стінки керамічного горщика або вогнетривкої форми змащую олією, викладаю горох, на нього – часник (частки можна не чистити) і гарбуз із цибулею. Ставлю в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаю близько 20 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!