Рецепт “Гороховий суп-пюре з яйцем пашот” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 55 хвилин
У 1 порції: 210 ккал, 8 г білків,
11 г жирів, 23 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 цибулина
❯ 125 г моркви, кореня петрушки та селери
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 100 г картоплі
❯ 325 г консервованого зеленого горошку
❯ 100 мл вершків
❯ сіль
❯ зелень
❯ 8 перепелиних яєць пашот
❯ 2 ст. л. сметани
Покроковий процес приготування супу з яйцем пашот
Крок 1
Цибулю очистити та порубати. Морква, коріння петрушки та селери вимити, очистити та нарізати. Разом із цибулею злегка обсмажити на олії у каструлі з товстим дном. Влити 800 мл води, додати очищену і нарізану картоплю і варити 30 хв.
Крок 2
Всипати в суп 280 г горошку та варити ще 5 хв. Влити вершки, суп довести майже до кипіння, зняти з вогню та пюрувати. Суп посолити, розлити по піалах, посипати горошком і заправити сметаною. Додати у кожну порцію
по 2 яйця пашот. Прикрасити листочками петрушки або базиліка