Перейти до вмісту
Головна » Гостра куряча грудка

Гостра куряча грудка

    Гостра куряча грудка

    «Діаменю» рецепт “Гостра куряча грудка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    232 ккал

    Інгредієнти

    – 2 курячі грудки
    – сік 1/2 лимона
    – 30 г кореня імбиру
    – 1 ст. нежирної сметани
    – перець чилі
    – чорний мелений перець
    – сіль на смак
    – 1/2 цибулини
    – 1 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування курячої грудки

    Крок 1

    Для соусу перець чилі подрібнюю, імбир натираю на дрібній тертці, додаю прянощі та сіль. Заливаю свіжим лимонним соком і сметаною. Все ретельно перемішую.

    Крок 2

    Курячі грудки мою, знімаю шкіру та поміщаю в соус. Даю настоятися близько години. Деко змащую оливковою олією, викладаю курятину і ставлю в розігріту духовку. Запікаю при температурі 180 градусів годину

    Крок 3

    Подаю з цибульним соусом: цибулю дрібно нарізаю, додаю 0,5 ст. сметани, 1 ч. л. лимонного соку та трохи чорного перцю

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Гостра куряча грудка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *