«Діаменю» рецепт “Гостра куряча грудка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
232 ккал
Інгредієнти
– 2 курячі грудки
– сік 1/2 лимона
– 30 г кореня імбиру
– 1 ст. нежирної сметани
– перець чилі
– чорний мелений перець
– сіль на смак
– 1/2 цибулини
– 1 ст. оливкової олії
Покрокове приготування курячої грудки
Крок 1
Для соусу перець чилі подрібнюю, імбир натираю на дрібній тертці, додаю прянощі та сіль. Заливаю свіжим лимонним соком і сметаною. Все ретельно перемішую.
Крок 2
Курячі грудки мою, знімаю шкіру та поміщаю в соус. Даю настоятися близько години. Деко змащую оливковою олією, викладаю курятину і ставлю в розігріту духовку. Запікаю при температурі 180 градусів годину
Крок 3
Подаю з цибульним соусом: цибулю дрібно нарізаю, додаю 0,5 ст. сметани, 1 ч. л. лимонного соку та трохи чорного перцю
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!