Перейти до вмісту
Головна » Гостра яловичина з травами

Гостра яловичина з травами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Гостра яловичина з травами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 4 ГОДИНИ + МАРИНУВАННЯ

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 2 кг яловичини
    ❯ 200 мл томатного соку
    ❯ 2 ч. л. соусу табаско
    ❯ 4 зубки часнику
    ❯ 100 мл червоного вина
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 пучок петрушки
    ❯ 1 пучок базиліка
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування яловичини з травами

    Крок 1

    Часник очистити та потовкти. У глибокій мисці часник перемішати з томатним соком, вином та соусом табаско, масу добре посолити та поперчити та викласти в неї м’ясо. Накрити миску харчовою плівкою та маринувати м’ясо 5 годин.

    Крок 2

    Цибулю очистити та нарізати півкільцями, зелень промити, перебрати, обсушити та порубати. Духовку нагріти до 150°. М’ясо обсмажити на сковороді на олії та викласти у форму для запікання. Додати цибулю та зелень, влити трохи маринаду, накрити форму фольгою та запікати м’ясо бл. 3 год.

    Сьогодні ми дізналися як готується Гостра яловичина з травами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *