Рецепт “Гостра яловичина з травами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 4 ГОДИНИ + МАРИНУВАННЯ
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 2 кг яловичини
❯ 200 мл томатного соку
❯ 2 ч. л. соусу табаско
❯ 4 зубки часнику
❯ 100 мл червоного вина
❯ 2 цибулини
❯ 1 пучок петрушки
❯ 1 пучок базиліка
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування яловичини з травами
Крок 1
Часник очистити та потовкти. У глибокій мисці часник перемішати з томатним соком, вином та соусом табаско, масу добре посолити та поперчити та викласти в неї м’ясо. Накрити миску харчовою плівкою та маринувати м’ясо 5 годин.
Крок 2
Цибулю очистити та нарізати півкільцями, зелень промити, перебрати, обсушити та порубати. Духовку нагріти до 150°. М’ясо обсмажити на сковороді на олії та викласти у форму для запікання. Додати цибулю та зелень, влити трохи маринаду, накрити форму фольгою та запікати м’ясо бл. 3 год.