Перейти до вмісту
Головна » Гратен з гарбуза

Гратен з гарбуза

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гратен з гарбуза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 1,2 кг гарбуза
    ❯ 2 яйця
    ❯ 250 г жирних вершків
    ❯ 100 г твердого сиру
    ❯ 2 яйця
    ❯ мелений мускатний горіх
    ❯ жир для змащування форми
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування гратену з гарбуза

    Крок 1

    Духовку нагріти до 200 °. Форму для випікання змастити жиром.

    Крок 2

    Гарбуз вимити та обсушити, за бажанням очистити, насіння та волокнисту м’якоть видалити. Підготовлений гарбуз нарізати тонкими скибочками та варити на пару 8–12 хв.

    Крок 3

    У глибокій мисці яйця розбовтати з вершками, посолити та поперчити, приправити мускатним горіхом. Сир нарізати тонкими смужками.

    Крок 4

    Відварений гарбуз викласти у форму для запікання, перекладаючи скибочками сиру (бл. 3/4 всього сиру), і залити яєчно-вершковим масою. Зверху розподілити сир, що залишився, злегка поперчити та запікати гратен 30 хв.
    Готовий гратен подати гарячим, не перекладаючи в інший посуд.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гратен з гарбуза. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *