«Діаменю» рецепт “Грецький суп з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
48 ккал
Інгредієнти
– 250 г квасолі
– 3-4 томати
– 2-3 зубчики часнику
– 1 цибулина
– 1 морква
– 3-4 гілочки селери
– 0,5 ч.л. солі
– сушений чебрець – на смак
– 3-4 лаврові листи
– 5 ст. рослинної олії
Покрокове приготування грецького супу
Крок 1
Промиваю квасолю та заливаю окропом на ніч для набухання. Вранці квасолю промиваю у воді. Варю 1-1,5 години практично до готовності, додавши чебрець і лавровий лист.
Крок 2
Подрібнюю та обсмажую на олії цибулю та моркву. Помідори нарізаю великими кубиками. Додаю до сотейника до спресованих овочів, туди ж відправляю очищені зубчики часнику та сіль. Тушу овочі 10 хвилин на малому вогні.
Крок 3
Квасолю проціджую і також додаю в сотейник. Нарізаю промиті гілочки селери та додаю їх до інших продуктів. Вливаю окріп і варю ще 15 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!