Перейти до вмісту
Головна » Грецький суп з квасолею

Грецький суп з квасолею

    Грецький суп з квасолею

    «Діаменю» рецепт “Грецький суп з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    48 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г квасолі
    – 3-4 томати
    – 2-3 зубчики часнику
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 3-4 гілочки селери
    – 0,5 ч.л. солі
    – сушений чебрець – на смак
    – 3-4 лаврові листи
    – 5 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування грецького супу

    Крок 1

    Промиваю квасолю та заливаю окропом на ніч для набухання. Вранці квасолю промиваю у воді. Варю 1-1,5 години практично до готовності, додавши чебрець і лавровий лист.

    Крок 2

    Подрібнюю та обсмажую на олії цибулю та моркву. Помідори нарізаю великими кубиками. Додаю до сотейника до спресованих овочів, туди ж відправляю очищені зубчики часнику та сіль. Тушу овочі 10 хвилин на малому вогні.

    Крок 3

    Квасолю проціджую і також додаю в сотейник. Нарізаю промиті гілочки селери та додаю їх до інших продуктів. Вливаю окріп і варю ще 15 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грецький суп з квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *