Перейти до вмісту
Головна » Грузинські рулетики

Грузинські рулетики

    Грузинські рулетики

    «Діаменю» рецепт “Грузинські рулетики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    278 ккал

    Інгредієнти

    – 600 г курячого філе
    – 500 г фаршу з індички
    – 200 г печериць
    – 200 г сиру
    – 200 г сметани
    – аджика перцева грузинська
    – сіль на смак
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування грузинських рулетиків

    Крок 1

    Кожне філе куряче розрізаю на половинки, злегка відбиваю. Солю, змащую аджикою, викладаю фарш, залишивши вільним край.

    Крок 2

    Поступово розподіляю нарізані гриби та натертий на великій тертці сир. Повертаю рулетиками. Змащу нежирною сметаною і посипаю натертим твердим сиром.

    Крок 3

    Викладаю на деко, змащене олією. Запікаю в духовці при 180 градусах протягом 25-30 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грузинські рулетики. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *