Перейти до вмісту
Головна » Грибний гуляш

Грибний гуляш

    Грибний гуляш

    «Діаменю» рецепт “Грибний гуляш” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    250 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г лісових грибів (можна заморожених)
    – 0,5 ст. сметани
    – 2 цибулини
    – 3 ст. рослинної олії
    – 3 помідори
    – 2 ст. натертого сиру
    – солодкий перець
    – лавровий лист
    – сіль на смак

    Покрокове приготування грибного гуляшу

    Крок 1

    Цибулю подрібнюю, пасерую на олії в мікрохвильовій печі (під кришкою) 2-3 хвилини (потужність — 700 Вт).
    Додаю нарізані гриби, тушку ще 2-3 хвилини (потужність 100 Вт), постійно помішуючи.

    Крок 2

    Потім додаю солодкий перець, нарізаний соломкою, кухлі помідорів, сметану, лавровий лист, солю. Томлю під кришкою 15-20 хвилин (потужність 700 Вт).

    Крок 3

    Кришку знімаю, перемішую, посипаю натертим сиром, готую в мікрохвильовій печі ще 1-2 хвилини (Потужність 100 Вт), щоб сир розплавився.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний гуляш. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *