Перейти до вмісту
Головна » Грибний крем-суп

Грибний крем-суп

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Грибний крем-суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    78 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 200 г печериць
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 500 мл води
    ❯ 100 мл нежирної сметани
    ❯ сіль, перець

    Покрокове приготування грибного крем-супа

    Крок 1

    Обсмажую порізані печериці з нарізаною цибулею. Додаю воду, доводжу до кипіння та варю до готовності грибів.

    Крок 2

    Використовуючи блендер, доводжу суп до однорідної консистенції.

    Крок 3

    Подаю до столу з додаванням нежирної сметани, посоливши та поперчивши.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний крем-суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *