Перейти до вмісту
Головна » Грибний суп із баклажанами

Грибний суп із баклажанами

    Грибний суп із баклажанами

    «Діаменю» рецепт “Грибний суп із баклажанами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    53 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г свіжих або 50 г сухих білих грибів
    – 2 баклажани
    – 2 картоплини
    – 2 цибулини
    – 1 пучок кропу
    – 2 ст. л. оливкової олії
    – сіль на смак

    Покрокове приготування грибного супу

    Крок 1

    Гриби мою, нарізаю невеликими шматочками. Сухі гриби замочую у 2 л теплої води на годину. Потім промиваю та нарізаю соломкою, заливаю водою, доводжу до кипіння і варю на малому вогні 20 хвилин.

    Крок 2

    Розігріваю духовку до 200 градусів. Цибулю очищаю та нарізаю кубиками. Баклажани – так само. Викладаю цибулю та баклажани на лист, застелений пергаментом, збризкую олією, солю. Запікаю до рум’яної скоринки протягом 20 хвилин.

    Крок 3

    Картоплю нарізаю кубиками та додаю в киплячий бульйон. Варю ще 10 хвилин. Овочі з духовки перекладаю в
    бульйон, варю ще 10 хвилин. Додаю зелень, солю, знімаю з вогню та наполягаю близько 15 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний суп із баклажанами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *