Перейти до вмісту
Головна » Грибний суп із фаршем

Грибний суп із фаршем

    Грибний суп із фаршем

    «Діаменю» рецепт “Грибний суп із фаршем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    145 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г печериць
    – 300 г фаршу
    – 3 картоплини
    – 1 морква
    – 1 солодкий перець
    – 1 цибулина
    – сіль, перець, зелень – на смак
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування грибного супу із фаршем

    Крок 1

    Овочі мою, чищу. Морква натираю на великій тертці, цибулину дрібно кришу. Злегка пасерую подрібнені овочі на олії. Печериці нарізаю пластинами, додаю до цибулі та моркви, продовжую обсмажувати.

    Крок 2

    Фарш також обсмажую, але окремо, солю, перчу. Картоплю очищаю та нарізаю кубиками. Поміщаю в киплячу воду і варю 5 хвилин, потім додаю обсмажені інгредієнти.

    Крок 3

    Варю 5 хвилин і додаю солодкий перець, нарізаний кубиками. Варю до готовності, солю, перчу. Перед подачею на стіл посипаю рубаною зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний суп із фаршем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *