«Діаменю» рецепт “Грибний суп із гречкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
144 ккал
Інгредієнти
❯ 30 г сухих білих грибів
❯ 3 картоплини
❯ 1 цибулина
❯ 1 морква
❯ 3,5 ст. гречаної крупи
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ лавровий лист
❯ зелень
Покрокове приготування грибного супу із гречкою
Крок 1
Гриби варю 30-40 хвилин. Проціджую, в бульйон додаю нарізану картоплю та промиту гречку, варю до напівготовності.
Крок 2
Очищені цибулю та моркву, а також гриби нарізаю, обсмажую на олії, всипаю до картоплі. Солю, перчу, додаю лавровий лист і доводжу страву до готовності до розігрітої до 180 град. духовці 10-15 хвилин.
Крок 3
Подаю, посипавши рубаною зеленню.