Перейти до вмісту
Головна » Грибний суп із гречкою

Грибний суп із гречкою

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Грибний суп із гречкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    144 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 30 г сухих білих грибів
    ❯ 3 картоплини
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 3,5 ст. гречаної крупи
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ лавровий лист
    ❯ зелень

    Покрокове приготування грибного супу із гречкою

    Крок 1

    Гриби варю 30-40 хвилин. Проціджую, в бульйон додаю нарізану картоплю та промиту гречку, варю до напівготовності.

    Крок 2

    Очищені цибулю та моркву, а також гриби нарізаю, обсмажую на олії, всипаю до картоплі. Солю, перчу, додаю лавровий лист і доводжу страву до готовності до розігрітої до 180 град. духовці 10-15 хвилин.

    Крок 3

    Подаю, посипавши рубаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний суп із гречкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *