Перейти до вмісту
Головна » Гриби з арахісом та апельсином

Гриби з арахісом та апельсином

    Гриби з арахісом та апельсином

    «Діаменю» рецепт “Гриби з арахісом та апельсином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    53 ккал

    Інгредієнти

    – 100 г печериць
    – 200 г савойської капусти
    – 1 апельсин
    – 2 яблука
    – 3 ст. арахісу
    – 3 г імбиру
    – 0,5 лимона
    – 2 ст. рослинної олії
    – сіль на смак

    Покрокове приготування грибів з арахісом

    Крок 1

    Сковороду розігріваю, вливаю невелику кількість рослинної олії та обсмажую печериці. Потім викладаю печериці на паперову серветку, щоб видалити зайву олію.

    Крок 2

    Апельсин та яблука мою, очищаю, нарізаю кубиками середнього розміру. Савойську капусту мою і нарізаю
    довільно.

    Крок 3

    У глибокій ємності змішую яблука, апельсин, гриби, капусту та арахіс. Імбир натираю на дрібній тертці, додаю в салат, солю, вливаю лимонний сік та олію. Прикрашаю зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гриби з арахісом та апельсином. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *