«Діаменю» рецепт “Гриби з шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
44 ккал
Інгредієнти
– 300 г печериць
– 4 яйця
– 150 г шинки
– цибулина
– сіль
Покрокове приготування грибів з шинкою
Крок 1
Гриби дрібно нарізаю, цибулину подрібнюю, смажу на олії. Яйця варю, даю охолонути, нарізаю четвертинками, шинку — соломкою.
Крок 2
На тарілку викладаю яйця, солю, зверху — шинку та зажарку.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!