Перейти до вмісту
Головна » Гриби з шинкою

Гриби з шинкою

    Гриби з шинкою

    «Діаменю» рецепт “Гриби з шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    44 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г печериць
    – 4 яйця
    – 150 г шинки
    – цибулина
    – сіль

    Покрокове приготування грибів з шинкою

    Крок 1

    Гриби дрібно нарізаю, цибулину подрібнюю, смажу на олії. Яйця варю, даю охолонути, нарізаю четвертинками, шинку — соломкою.

    Крок 2

    На тарілку викладаю яйця, солю, зверху — шинку та зажарку.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гриби з шинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *