Рецепт “Гуляш із квашеною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ по 400 г свинини та квашеної капусти
❯ 2 цибулини
❯ 50 г вершкового масла
❯ по 1 ч. л. кмину та меленої паприки
❯ 500 мл м’ясного бульйону
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 100 г сметани
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування гуляшу із капустою
Крок 1
М’ясо нарізати кубиками та обсмажити у сотейнику на олії. Капусту промити та добре віджати. Цибулю очистити, дрібно нарізати, додати до м’яса та обсмажувати до прозорості. Покласти до м’яса капусту. Бульйон нагріти.
Крок 2
Влити в сотейник гарячий бульйон, присипати капусту кмином та паприкою, злегка посолити та поперчити. Зменшити вогонь до мінімуму та готувати гуляш під кришкою 1 ч. Солодкий перець вимити, обсушити та нарізати кубиками.
Крок 3
Додати до сотейника солодкий перець та готувати гуляш ще 30 хв. (Якщо рідини обмаль, влити трохи бульйону або гарячої води.) Підмішати в гуляш сметану та прогрівати 5 хв. Готовий гуляш розкласти по порційним тарілкам.