Перейти до вмісту
Головна » Гуляш із квашеною капустою

Гуляш із квашеною капустою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гуляш із квашеною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ по 400 г свинини та квашеної капусти
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ по 1 ч. л. кмину та меленої паприки
    ❯ 500 мл м’ясного бульйону
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 100 г сметани
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування гуляшу із капустою

    Крок 1

    М’ясо нарізати кубиками та обсмажити у сотейнику на олії. Капусту промити та добре віджати. Цибулю очистити, дрібно нарізати, додати до м’яса та обсмажувати до прозорості. Покласти до м’яса капусту. Бульйон нагріти.

    Крок 2

    Влити в сотейник гарячий бульйон, присипати капусту кмином та паприкою, злегка посолити та поперчити. Зменшити вогонь до мінімуму та готувати гуляш під кришкою 1 ч. Солодкий перець вимити, обсушити та нарізати кубиками.

    Крок 3

    Додати до сотейника солодкий перець та готувати гуляш ще 30 хв. (Якщо рідини обмаль, влити трохи бульйону або гарячої води.) Підмішати в гуляш сметану та прогрівати 5 хв. Готовий гуляш розкласти по порційним тарілкам.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гуляш із квашеною капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *