Перейти до вмісту
Головна » Густий томатний соус із зеленню

Густий томатний соус із зеленню

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Густий томатний соус із зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 15 хвилин
    У 1 порції: 200 ккал, 8 г білків,
    18 г жирів, 3г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 4 гілочки петрушки
    ❯ 40 мл холодної води
    ❯ 125 г натурального грецького йогурту
    ❯ 100 мл оливкової олії
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ щіпка морської солі
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування томатного соусу

    Крок 1

    Томати, попередньо зливши з них масло, дрібно нарізати та викласти в миску. Каперси крупно посікти та додати до томатів.

    Крок 2

    У піалі змішати оцет та оливкову олію. Полити сумішшю томати. Часник очистити, подрібнити та разом із зеленню додати до суміші. Соус поперчити до смаку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Густий томатний соус із зеленню. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *