Перейти до вмісту
Головна » Хліб з оливками

Хліб з оливками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Хліб з оливками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 20 хвилин
    У 1 порції: 250 ккал

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 2 скибочки білого хліба
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 2 гілочки чебрецю
    ❯ 1 гілочка розмарину
    ❯ 100 г зелених оливок
    ❯ 800 г рубаного м’яса
    ❯ 2 яйця
    ❯ 2 ст. л. будь-якого гострого соусу
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування хлібу з оливками

    Крок 1

    З скибочок хліба зрізати кірку, м’якуш залити холодною водою і залишити на 15 хв. Цибулю з часником очистити та дрібно порубати. Листочки зелені подрібнити. Оливки порубати.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 190 °. М’якуш хліба віджати, з’єднати з усіма підготовленими інгредієнтами та м’ясом. Посолити, поперчити та ретельно перемішати з яйцями та соусом. Масу, що вийшла, викласти у форму та розрівняти.

    Крок 3

    Накрити верх листом фольги та запікати 20 хв. Потім зняти фольгу та помістити в духовку ще на 10 хвилин, щоб зарум’янився верх. На стіл м’ясний хлібець можна подати як гарячим, і холодним.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Хліб з оливками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *