Рецепт “Хліб з оливками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 250 ккал
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 2 скибочки білого хліба
❯ 2 цибулини
❯ 1 зубчик часнику
❯ 2 гілочки чебрецю
❯ 1 гілочка розмарину
❯ 100 г зелених оливок
❯ 800 г рубаного м’яса
❯ 2 яйця
❯ 2 ст. л. будь-якого гострого соусу
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування хлібу з оливками
Крок 1
З скибочок хліба зрізати кірку, м’якуш залити холодною водою і залишити на 15 хв. Цибулю з часником очистити та дрібно порубати. Листочки зелені подрібнити. Оливки порубати.
Крок 2
Духовку нагріти до 190 °. М’якуш хліба віджати, з’єднати з усіма підготовленими інгредієнтами та м’ясом. Посолити, поперчити та ретельно перемішати з яйцями та соусом. Масу, що вийшла, викласти у форму та розрівняти.
Крок 3
Накрити верх листом фольги та запікати 20 хв. Потім зняти фольгу та помістити в духовку ще на 10 хвилин, щоб зарум’янився верх. На стіл м’ясний хлібець можна подати як гарячим, і холодним.