«Діаменю» рецепт “Хлібці вівсяні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
37 ккал
Інгредієнти
– 1 ст. муки
– 1 ст. натертого сиру
– 0,5 ст. води
– 5-6 ст. оливкової або соняшникової олії
– 1 ст. кмину
– дрібка солі
Покрокове приготування вівсяних хлібців
Крок 1
Змішую борошно з сиром, додаю олію, сіль та кмин. Вливаю воду, замішую тісто, за необхідності додавши ще води. Тісто має вийти однорідним, еластичним, нелипким.
Крок 2
Розділяю навпіл, розкочую завтовшки 2-3 мм. між двома аркушами пергаменту. Верхній лист пергаменту знімаю, звичайним чи фігурним ножем для різання тіста нарізаю квадратами.
Крок 3
На аркуші пергаменту перекладаю на жаровню. Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!