Перейти до вмісту
Головна » Хлібці вівсяні

Хлібці вівсяні

    Хлібці вівсяні

    «Діаменю» рецепт “Хлібці вівсяні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    37 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ст. муки
    – 1 ст. натертого сиру
    – 0,5 ст. води
    – 5-6 ст. оливкової або соняшникової олії
    – 1 ст. кмину
    – дрібка солі

    Покрокове приготування вівсяних хлібців

    Крок 1

    Змішую борошно з сиром, додаю олію, сіль та кмин. Вливаю воду, замішую тісто, за необхідності додавши ще води. Тісто має вийти однорідним, еластичним, нелипким.

    Крок 2

    Розділяю навпіл, розкочую завтовшки 2-3 мм. між двома аркушами пергаменту. Верхній лист пергаменту знімаю, звичайним чи фігурним ножем для різання тіста нарізаю квадратами.

    Крок 3

    На аркуші пергаменту перекладаю на жаровню. Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Хлібці вівсяні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *