Перейти до вмісту
Головна » Хлібці з висівками

Хлібці з висівками

    Хлібці з висівками

    «Діаменю» рецепт “Хлібці з висівками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    6 ХО
    340 ккал

    Інгредієнти

    – 4 ст. вівсяних висівок
    – 2 яйця
    – 1 ч. л. соку лимона
    – 0,5 ч.л. соди
    – 2 ст. знежиреного натурального йогурту

    Покрокове приготування хлібців з висівками

    Крок 1

    До висівок, яєць та йогурту додаю погашену лимонним соком соду, перемішую виделкою. Виливаю тісто у скляні, керамічні або силіконові формочки та ставлю в мікрохвильову піч на максимальну потужність

    Крок 2

    Час приготування залежить від потужності печі та розміру ємностей: мій хлібець спікся при 700 Вт середній формі за 5 хвилин. За бажанням додаю в тісто родзинки, горіхи, насіння і прянощі.

    Крок 3

    Знімаю з вогню, додаю вершки та ставлю знову на плиту, щоб суп-пюре підігрівся і став однорідним. Перед
    подачею посипаю подрібненою зеленню петрушки

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Хлібці з висівками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *