Рецепт “Хлібне Фондю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Хліб – 400 грамів
– Сир (два види) – 100+100 грамів
– Зелена цибуля – 4-5 пір’я
– Вершкове масло – 70 грамів
– Кунжут – 1 ч. ложка
– Насіння льону – 1 ч. ложка
Покроковий процес приготування хлібного фондю
Крок 1
Нарізаємо твердий сир та тверду моцарелу. Дрібно нарізаємо зелену цибулю. Робимо надрізи на хлібі вздовж і поперек.
Крок 2
У зелену цибулю додаємо 70 грамів розтопленого вершкового масла, 1 ч.л. кунжуту та 1 ч.л. насіння льону. Добре перемішуємо.
Крок 3
Ставимо грітися духовку до 180 градусів. Поступово розподіляємо сир між шматочків хліба так, щоб він був злегка видно. У форму для запікання кладемо фольгу та на неї хліб. Додаємо масляну суміш у хліб. Накриваємо фольгою та відправляємо в духовку на 15 хвилин. Потім знімаємо фольгу і готуємо ще 10 хвилин до утворення сирної скоринки.