Перейти до вмісту
Головна » Хлібне Фондю

Хлібне Фондю

    Хлібне Фондю

    Рецепт “Хлібне Фондю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Хліб – 400 грамів
    – Сир (два види) – 100+100 грамів
    – Зелена цибуля – 4-5 пір’я
    – Вершкове масло – 70 грамів
    – Кунжут – 1 ч. ложка
    – Насіння льону – 1 ч. ложка

    Покроковий процес приготування хлібного фондю
    Хлібне Фондю1

    Крок 1

    Нарізаємо твердий сир та тверду моцарелу. Дрібно нарізаємо зелену цибулю. Робимо надрізи на хлібі вздовж і поперек.

    Хлібне Фондю2

    Крок 2

    У зелену цибулю додаємо 70 грамів розтопленого вершкового масла, 1 ч.л. кунжуту та 1 ч.л. насіння льону. Добре перемішуємо.

    Хлібне Фондю3

    Крок 3

    Ставимо грітися духовку до 180 градусів. Поступово розподіляємо сир між шматочків хліба так, щоб він був злегка видно. У форму для запікання кладемо фольгу та на неї хліб. Додаємо масляну суміш у хліб. Накриваємо фольгою та відправляємо в духовку на 15 хвилин. Потім знімаємо фольгу і готуємо ще 10 хвилин до утворення сирної скоринки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Хлібне Фондю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *