Перейти до вмісту
Головна » Хрумке Яйце Пашот

Хрумке Яйце Пашот

    Хрумке Яйце Пашот

    Рецепт “Хрумке Яйце Пашот” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Яйця – 2-6 штук
    – Оцет – 100 мл
    – Борошно – пів склянки
    – Панірувальні сухарі – пів склянки
    – Вершкове масло – 30 грамів
    – Сіль, СМЧП – на смак

    Покроковий процес приготування яйця Пашот
    Хрумке Яйце Пашот1

    Крок 1

    У каструлю набираємо 2 літри води та додаємо 100 мл оцту. Доводимо до кипіння та зменшуємо вогонь до середнього. Яйце кладемо в теплу воду на кілька хвилин. Ложкою кладемо яйце окропу рівно на 10 секунд.

    Хрумке Яйце Пашот2

    Крок 2

    Ложкою в каструлі робимо невеликий вир і розбиваємо яєчко в центр виру. Варимо рівно 3 хвилини. Дістаємо яйце і кладемо у холодну воду.

    Хрумке Яйце Пашот3

    Крок 3

    У три окремі тарілки насипаємо борошно, сухарі та одне яйце. Яйце солимо і злегка збиваємо. Беремо яйце Пашот і обмочуємо в борошні, потім у яйці та наостанок у сухарях.

    Хрумке Яйце Пашот3

    Крок 4

    На розігріту сковороду кладемо 30 г вершкового масла. Коли олія розтопиться, кладемо яйця Пашот і смажимо з двох сторін до утворення золотистої скоринки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Хрумке Яйце Пашот. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *