Рецепт “Хрумке Яйце Пашот” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Яйця – 2-6 штук
– Оцет – 100 мл
– Борошно – пів склянки
– Панірувальні сухарі – пів склянки
– Вершкове масло – 30 грамів
– Сіль, СМЧП – на смак
Покроковий процес приготування яйця Пашот
Крок 1
У каструлю набираємо 2 літри води та додаємо 100 мл оцту. Доводимо до кипіння та зменшуємо вогонь до середнього. Яйце кладемо в теплу воду на кілька хвилин. Ложкою кладемо яйце окропу рівно на 10 секунд.
Крок 2
Ложкою в каструлі робимо невеликий вир і розбиваємо яєчко в центр виру. Варимо рівно 3 хвилини. Дістаємо яйце і кладемо у холодну воду.
Крок 3
У три окремі тарілки насипаємо борошно, сухарі та одне яйце. Яйце солимо і злегка збиваємо. Беремо яйце Пашот і обмочуємо в борошні, потім у яйці та наостанок у сухарях.
Крок 4
На розігріту сковороду кладемо 30 г вершкового масла. Коли олія розтопиться, кладемо яйця Пашот і смажимо з двох сторін до утворення золотистої скоринки.