«Діаменю» рецепт “Імбирні пряники” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
240 ккал
Інгредієнти
– 1 яйце
– 2 ст. житнього борошна
– 1 ст. л. замінника цукру
– 2 ст. л. вершкового масла
– 2 ст. нежирної сметани
– 1 ч. л. розпушувача
– 1 ч. л. імбирного порошку
Покрокове приготування імбирних пряників
Крок 1
Куряче яйце збиваю із сіллю, додаю замінник цукру. Вершкове масло розтоплюю, даю трохи охолонути.
Крок 2
Вливаю сметану та розтоплене вершкове масло. Додаю решту інгредієнтів і ретельно перемішую. При цьому житнє борошно всипаю поступово невеликими порціями. В результаті має вийти туге тісто.
Крок 3
Залишаю його на пів години за кімнатної температури. Формую невеликі пряники довільної форми, укладаю на лист і ставлю в духовку. Випікаю при температурі 150 градусів близько 20 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!