«Діаменю» рецепт “Індичка із зеленою квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
99 ккал
Інгредієнти
– 600 г філе індички
– 500 г стручкової квасолі (можна замороженої)
– 3 зубчики часнику
– 1 ч. л. лимонного соку
– 1 ст. насіння кунжуту
– 1 ч. л. темної кунжутної олії
– 2 ст. соєвого соусу
Покрокове приготування індички із квасолею
Крок 1
Філе індички нарізаю тонкими смужками, викладаю в сотейник, додаю 0,5 ст. киплячою води та лимонний сік, солю, посипаю кунжутом, тушу на малому вогні протягом 10 хвилин
Крок 2
Перекладаю шумуванням в окрему ємність. У квасолі обламую кінчики. Викладаю квасолю в сковороду, де гасилося м’ясо індички, та готую ще 5 хвилин.
Крок 3
Повертаю до сковороди філе тушковане. Часник очищаю, подрібнюю, змішую з соєвим соусом та кунжутною олією. Вливаю в сковороду та прогріваю пару хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!