Перейти до вмісту
Головна » Індичка із зеленою квасолею

Індичка із зеленою квасолею

    Індичка із зеленою квасолею

    «Діаменю» рецепт “Індичка із зеленою квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    99 ккал

    Інгредієнти

    – 600 г філе індички
    – 500 г стручкової квасолі (можна замороженої)
    – 3 зубчики часнику
    – 1 ч. л. лимонного соку
    – 1 ст. насіння кунжуту
    – 1 ч. л. темної кунжутної олії
    – 2 ст. соєвого соусу

    Покрокове приготування індички із квасолею

    Крок 1

    Філе індички нарізаю тонкими смужками, викладаю в сотейник, додаю 0,5 ст. киплячою води та лимонний сік, солю, посипаю кунжутом, тушу на малому вогні протягом 10 хвилин

    Крок 2

    Перекладаю шумуванням в окрему ємність. У квасолі обламую кінчики. Викладаю квасолю в сковороду, де гасилося м’ясо індички, та готую ще 5 хвилин.

    Крок 3

    Повертаю до сковороди філе тушковане. Часник очищаю, подрібнюю, змішую з соєвим соусом та кунжутною олією. Вливаю в сковороду та прогріваю пару хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Індичка із зеленою квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *