Рецепт “Індичка каррі з булгуром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 146
Білки 10
Жири 5
Вуглеводи 13
Інгредієнти
– 860 г стегна індички
– 350 г булгура у сухому вигляді
– 75 г цибулі
– 860 мл води
– 2 ч. л. каррі (на смак)
– 130 г моркви
– сіль, перець
Покроковий процес приготування індички каррі з булгуром
Крок 1
Дрібно наріжте цибулю.
Крок 2
Моркву наріжте брусочками.
Крок 3
Стегно індички наріжте середніми шматочками.
Крок 4
Лук і моркву загасіть на маленькому вогні 5-7 хвилин. Додайте індичку і смажте на середньому вогні 5-7 хвилин, помішуючи
Крок 5
Додайте булгур (промивати його не треба) і спеції, налийте воду і тушкуйте
на маленькому вогні 20 хвилин під кришкою.