«Діаменю» рецепт “Кабачкова запіканка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
142 ккал
Інгредієнти
– 2 кабачки
– 4 ст. нашаткованої капусти
– 1 велика цибулина
– 2 середніх моркви
– 2 зубки часнику
– 3 яйця
– 0,5 ст. вівсяного борошна
– по 0,5 ч. л. солі та соди
– 0,5 ст. олії
Покрокове приготування кабачкової запіканки
Крок 1
Овочі мою, очищаю. Кабачки та морква натираю на великій тертці. Кабачки солю, залишаю на 10 хвилин і витискаю сік, він не знадобиться.
Крок 2
Білокачанну капусту шинкую, цибулю нарізаю тонкими півкільцями, часник пропускаю через прес. Усі подрібнені овочі ретельно перемішую. У масу додаю яйця, вівсяну або льняне борошно, сіль та соду. Перемішую.
Крок 3
Чашу мультиварки змащую олією. Викладаю суміш. Запікаю в режимі “Випічка” близько години. Подаю зі сметаною чи натуральним йогуртом.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!