Перейти до вмісту
Головна » Кабачкова запіканка

Кабачкова запіканка

    Кабачкова запіканка

    «Діаменю» рецепт “Кабачкова запіканка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    142 ккал

    Інгредієнти

    – 2 кабачки
    – 4 ст. нашаткованої капусти
    – 1 велика цибулина
    – 2 середніх моркви
    – 2 зубки часнику
    – 3 яйця
    – 0,5 ст. вівсяного борошна
    – по 0,5 ч. л. солі та соди
    – 0,5 ст. олії

    Покрокове приготування кабачкової запіканки

    Крок 1

    Овочі мою, очищаю. Кабачки та морква натираю на великій тертці. Кабачки солю, залишаю на 10 хвилин і витискаю сік, він не знадобиться.

    Крок 2

    Білокачанну капусту шинкую, цибулю нарізаю тонкими півкільцями, часник пропускаю через прес. Усі подрібнені овочі ретельно перемішую. У масу додаю яйця, вівсяну або льняне борошно, сіль та соду. Перемішую.

    Крок 3

    Чашу мультиварки змащую олією. Викладаю суміш. Запікаю в режимі “Випічка” близько години. Подаю зі сметаною чи натуральним йогуртом.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Кабачкова запіканка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *