«Діаменю» рецепт “Кабачки з фаршем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
116 ккал
Інгредієнти
– 300 г яловичого або курячого фаршу
– 300 г кабачків
– 0,5 ст. вершків
– 100 г твердого сиру
– 1 цибулина
– 2 ст. рослинної олії
– 1/2 ч. л. суміші прованських трав
– сіль на смак
Покрокове приготування кабачків з фаршем
Крок 1
Цибулину очищаю та нарізаю кубиками. Пасерую на рослинній олії та перекладаю в окрему тарілку. Викладаю фарш у сковороду та обсмажую до напівготовності, перемішуючи.
Крок 2
Молодий шинок нарізаю тонкими кружальцями. Заливаю окропом, солю та варю протягом 5 хвилин. Відкидаю на друшляк. Фарш змішую з цибулею, додаю сіль та перець. Сир натираю на великій тертці.
Крок 3
Заливаю вершками, додаю прованські трави, солю, перчу. Перемішую. Форму для випічки змащу маслом, перекладаю туди фарш з цибулею. Наступним шаром викладаю кабачки. Заливаю вершковим соусом. Ставлю у розігріту до 180 градусів духовку, випікаю близько 30 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!