Перейти до вмісту
Головна » Кабачки з фаршем

Кабачки з фаршем

    Кабачки з фаршем

    «Діаменю» рецепт “Кабачки з фаршем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    116 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г яловичого або курячого фаршу
    – 300 г кабачків
    – 0,5 ст. вершків
    – 100 г твердого сиру
    – 1 цибулина
    – 2 ст. рослинної олії
    – 1/2 ч. л. суміші прованських трав
    – сіль на смак

    Покрокове приготування кабачків з фаршем

    Крок 1

    Цибулину очищаю та нарізаю кубиками. Пасерую на рослинній олії та перекладаю в окрему тарілку. Викладаю фарш у сковороду та обсмажую до напівготовності, перемішуючи.

    Крок 2

    Молодий шинок нарізаю тонкими кружальцями. Заливаю окропом, солю та варю протягом 5 хвилин. Відкидаю на друшляк. Фарш змішую з цибулею, додаю сіль та перець. Сир натираю на великій тертці.

    Крок 3

    Заливаю вершками, додаю прованські трави, солю, перчу. Перемішую. Форму для випічки змащу маслом, перекладаю туди фарш з цибулею. Наступним шаром викладаю кабачки. Заливаю вершковим соусом. Ставлю у розігріту до 180 градусів духовку, випікаю близько 30 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кабачки з фаршем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *