Перейти до вмісту
Головна » Капуста у маринаді

Капуста у маринаді

    Капуста у маринаді

    «Діаменю» рецепт “Капуста у маринаді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,25 ХО
    23 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг капусти
    – 2 моркви
    – 2-3 стручки червоного
    – солодкого перцю
    – 2 цибулини
    – 2-3 зубчики часнику
    Для маринаду:
    – 0,5 ст. води
    – 1 ст. солі
    – 100 мл рослинної олії
    – 7 ст. 9% оцту
    – підсолоджувач (стевіозид) – на смак

    Покрокове приготування капусти у маринаді

    Крок 1

    Капусту шинкую. Очищену моркву крупно натираю. Перець, цибулю та часник нарізаю шматочками.

    Крок 2

    Усі інгредієнти для маринаду, крім оцту, доводжу до кипіння, вливаю оцет, гарячою рідиною заливаю овочі та перемішую. Даю настоятися щонайменше 2 години.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Капуста у маринаді. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *