Перейти до вмісту
Головна » Капуста з грибами

Капуста з грибами

    Капуста з грибами

    «Діаменю» рецепт “Капуста з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    115 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг білокачанної капусти
    – 300 г грибів (лісових або печериць)
    – 1 морква та цибулина
    – 1 ст. томатної пасти
    – кмин, коріандр, сіль, перець чорний мелений – на смак
    – 4 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування капусти з грибами

    Крок 1

    Гриби чищу, мою та нарізаю крупно. Обсмажую на олії, солю, перчу та викладаю на тарілку. Капусту дрібно шаткую, солю і злегка мну руками. Морква тру на великій тертці. Змішую з капусту.

    Крок 2

    У сковороді обсмажую овочі близько 15 хвилин. Цибулину дрібно нарізаю, відправляю на сковороду та смажу ще 7-10 хвилин. Потім додаю томатну пасту, кмин та коріандр. Готую ще кілька хвилин.

    Крок 3

    Викладаю гриби та вливаю 0,5 ст. окропу. Солю, перчу. Гашу ще 5 хвилин під кришкою. Знімаю з вогню та даю постояти пів години.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Капуста з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *