Перейти до вмісту
Головна » Капустяна запіканка

Капустяна запіканка

    Капустяна запіканка

    «Діаменю» рецепт “Капустяна запіканка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    162 ккал

    Інгредієнти

    – 2 кг білокачанної капусти
    – 2 ст. молока
    – 2 ст. окропу
    – 1 ст. натертого сиру
    – 3 ст. рубаної цибулі
    – 3 ст. муки
    – 3 ст. вершкового масла
    – 3 ст. панірувальних сухарів
    – сіль
    – мускатний горіх
    – лавровий лист
    – мелений запашний перець – на смак
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування капустяної запіканки

    Крок 1

    Капусту рублю, опускаю в окріп і варю 10 хвилин, проціджую. У сковороді розтоплюю вершкове масло, обсмажую цибулю 5 хвилин. Додаю борошно, мускатний горіх, сіль та перець

    Крок 2

    Вливаю молоко, помішуючи, доки не закипить. Кладу лавровий лист, варю на малому вогні 20 хвилин. Дістаю лавровий лист, всипаю 3/4 ст. сиру.

    Крок 3

    Змішую з капустою, викладаю на лист, змащений маслом. Посипаю рештою сиром з панірувальними сухарями. Запікаю в духовці при 210 градусах 15 хвилин до зарум’янювання

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Капустяна запіканка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *