Рецепт “Картопля із соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 190 ккал
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 800 г картоплі
❯ 2 моркви
❯ 250 г сиру
❯ 2 ч. л. лимонного соку
❯ 2 ч. л. консервованого тертого хрону
❯ 100 г тертого сиру
❯ 350 мл вершків (жирність 10%)
❯ 2 ч. л. насіння кмину
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування картоплі із соусом
Крок 1
Картоплю ретельно вимити щіткою, скласти у велику каструлю та залити гарячою водою. Довести до кипіння, посолити та варити 25 хв.
Крок 2
Поки готується картопля, зробити соус. Для цього моркву вимити, очистити та натерти на дрібній тертці. Сир протерти через часте сито. Додати моркву, лимонний сік, консервований хрін, тертий сир та вершки. Посолити, поперчити до смаку і ретельно перемішати. Посипати насінням кмину.
Крок 3
З картоплі спити воду і розкласти бульби по тарілках. На стіл подати з приготовленим соусом.