Перейти до вмісту
Головна » Картопляні драники по-швейцарськи

Картопляні драники по-швейцарськи

    Картопляні драники по-швейцарськи

    Рецепт “Картопляні драники по-швейцарськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Картопля(розсипчасті сорти) 500 гр
    – Чорний перець(за бажанням)
    – Сіль
    – Рослинна олія
    – Вершкове масло

    Покроковий процес приготування картопляних драників
    Картопляні драники по-швейцарськи1

    Крок 1

    Чистимо і натираємо картоплю на великій тертці. Кладемо картоплю на чистий рушник і витискаємо сік.

    Картопляні драники по-швейцарськи2

    Крок 2

    Нагріваємо сковороду, наливаємо олію та викладаємо картоплю. Солимо і перчимо. Вогонь середній. Ложкою приминаємо картоплю зверху та з боків.

    Картопляні драники по-швейцарськи3

    Крок 3

    Готуємо близько п’яти хвилин та перевертаємо за допомогою великої тарілки. Кладемо шматочки вершкового масла з обох боків драника.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Картопляні драники по-швейцарськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *