Рецепт “Картопляні драники по-швейцарськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Картопля(розсипчасті сорти) 500 гр
– Чорний перець(за бажанням)
– Сіль
– Рослинна олія
– Вершкове масло
Покроковий процес приготування картопляних драників
Крок 1
Чистимо і натираємо картоплю на великій тертці. Кладемо картоплю на чистий рушник і витискаємо сік.
Крок 2
Нагріваємо сковороду, наливаємо олію та викладаємо картоплю. Солимо і перчимо. Вогонь середній. Ложкою приминаємо картоплю зверху та з боків.
Крок 3
Готуємо близько п’яти хвилин та перевертаємо за допомогою великої тарілки. Кладемо шматочки вершкового масла з обох боків драника.