Перейти до вмісту
Головна » Картопляні ньокки у сирному соусі з горіхами

Картопляні ньокки у сирному соусі з горіхами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Картопляні ньокки у сирному соусі з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г відвареної картоплі
    ❯ 150 г борошна
    ❯ 1 жовток
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 150 мл вершків
    ❯ 150 г горгонзоли
    ❯ 100 г рубаних волоських горіхів
    ❯ 50 г цільних ядер волоських горіхів
    ❯ сушена шавлія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування картопляних ньокків

    Крок 1

    Часник очистити та стовкти зі щіпкою солі. Картоплю розім’яти у пюре з жовтком і часником, додати сіль та перець на смак. Підмішати у пюре борошно і вимісити гладке тісто.

    Крок 2

    Сформувати із тіста ковбаску бл. 5 см, нарізати шматочками та кожен притиснути вилкою. Вироби помістити
    у холодильник на 15 хв і варити в киплячій воді, поки не спливуть.

    Крок 3

    Для соусу сир нарізати, у каструлі залити вершками, додати шавлію. Вершки нагрівати на повільному вогні, поки сир не розтопиться. Додати рубані горіхи та готувати соус 5 хв. Посолити та поперчити. Ньоккі подати із соусом, посипавши ядрами горіхів.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Картопляні ньокки у сирному соусі з горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *