Перейти до вмісту
Головна » Картопляний крем-суп зі щавлем

Картопляний крем-суп зі щавлем

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Картопляний крем-суп зі щавлем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ по 300 г щавлю та шпинату
    ❯ 4–5 бульб картоплі
    ❯ 1 кубик овочевого бульйону
    ❯ 1/2 пучка зеленої цибулі
    ❯ 2 салатні огірки
    ❯ 3 варені яйця
    ❯ лимонна кислота
    ❯ 1 ст. л. рослинного масла
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування картопляного крем-супу

    Крок 1

    Щавель і шпинат промити, в сотейнику залити 100 мл води і готувати, поки листя не опаде і не пустять сік. Масу з рідиною протерти через сито.

    Крок 2

    Картоплю очистити, вимити, відварити до готовності у достатній кількості води та пюрувати, додавши зелену масу. Приготувати з кубика бульйон та розвести їм суп до консистенції. Додати сіль, перець та кислоту за смаком. Суп
    довести до кипіння та зняти з вогню.

    Крок 3

    Огірки та цибулю промити, обсушити та дрібно нарізати. Яйця очистити та порубати. Підготовлені продукти перемішати в мисці, посолити, поперчити та збризкати маслом.

    Крок 4

    Суп розлити по порційним тарілкам. У кожну порцію додати овочеву суміш із яйцями.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Картопляний крем-суп зі щавлем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *