Рецепт “Картопляний крем-суп зі щавлем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ по 300 г щавлю та шпинату
❯ 4–5 бульб картоплі
❯ 1 кубик овочевого бульйону
❯ 1/2 пучка зеленої цибулі
❯ 2 салатні огірки
❯ 3 варені яйця
❯ лимонна кислота
❯ 1 ст. л. рослинного масла
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування картопляного крем-супу
Крок 1
Щавель і шпинат промити, в сотейнику залити 100 мл води і готувати, поки листя не опаде і не пустять сік. Масу з рідиною протерти через сито.
Крок 2
Картоплю очистити, вимити, відварити до готовності у достатній кількості води та пюрувати, додавши зелену масу. Приготувати з кубика бульйон та розвести їм суп до консистенції. Додати сіль, перець та кислоту за смаком. Суп
довести до кипіння та зняти з вогню.
Крок 3
Огірки та цибулю промити, обсушити та дрібно нарізати. Яйця очистити та порубати. Підготовлені продукти перемішати в мисці, посолити, поперчити та збризкати маслом.
Крок 4
Суп розлити по порційним тарілкам. У кожну порцію додати овочеву суміш із яйцями.