Перейти до вмісту
Головна » Кекс на шоколадному маслі

Кекс на шоколадному маслі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кекс на шоколадному маслі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 15 хвилин
    У 1 порції: 470 ккал, 9 г білків,
    21 г жирів, 57 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 125 г вершкового масла
    ❯ 100 г гіркого шоколаду
    ❯ 1 банка (400 г) згущеного молока
    ❯ 2 яйця
    ❯ кілька крапель ванільного екстракту або 1 ч. л. ванільного цукру
    ❯ 2 склянки рисового борошна
    ❯ 1,5 склянки цукру
    ❯ 1 ст. л. соди
    ❯ 3 ст. л. порошку какао

    Покроковий процес приготування кексу

    Крок 1

    Приготувати шоколадне масло. Розтопити в невеликій каструлі на слабкому вогні вершкове масло, зняти з вогню. Шоколад поламати на дрібні шматочки, покласти в гарячу олію та заважати, доки маса не стане однорідною.

    Крок 2

    Додати в шоколадне масло згущене молоко, яйця та ванільний екстракт, ретельно перемішати.

    Крок 3

    В окремому посуді змішати борошно, що просіює, какао, цукор і соду. З’єднати сухі інгредієнти із шоколадною масою і перемішати

    Крок 4

    Вилити тісто у змащену жиром прямокутну форму для випікання, розрівняти та випікати в духовці 45 хв за 180°. Після остигання розрізати пиріг на порційні шматки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кекс на шоколадному маслі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *