Перейти до вмісту
Головна » Кекс з курагою

Кекс з курагою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кекс з курагою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 40 хвилин
    У 1 порції: 430 ккал

    Інгредієнти

    На 12 порцій:
    ❯ 100 г кураги
    ❯ 3 ст. л. рому
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 200 г цукру
    ❯ 300 г жирного сиру
    ❯ 3 яйця
    ❯ 2 ч. л. розпушувача
    ❯ 1 ч. л. тертої лимонної цедри
    ❯ 10 г вершкового масла
    ❯ 2 ст. л. цукрової пудри

    Покроковий процес приготування кексу з курагою

    Крок 1

    Курагу вимити, дрібно нарізати та залити ромом. Залишити на 1 ч. Яйця збити міксером із цукром. Додати протертий через дрібне сито сир і добре перемішати. Всипати борошно з розпушувачем і ретельно перемішати.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180 °. Додати в тест замочену в ромі курагу і цедру, добре перемішати. Прямокутну форму для кексу змастити вершковим маслом. Викласти у неї тісто, розрівняти. Випікати 40-50 хв.

    Крок 3

    Готовий кекс дістати з духовки та залишити у формі приблизно на 1 Про хв. Потім перекласти на ґрати і дати охолонути. Посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кекс з курагою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *