Перейти до вмісту
Головна » Кекс з шинкою та сиром

Кекс з шинкою та сиром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кекс з шинкою та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ
    ❯ 4 яйця
    ❯ 350 г борошна
    ❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
    ❯ 100 мл рослинної олії
    ❯ 200 мл молока
    ❯ 100 г твердого сиру
    ❯ 200 г копченої грудинки (або бекону)
    ❯ 3 ст. л. рубаної зелені
    ❯ 1 ч. л. куркуми
    ❯ 50 г зелених оливок
    ❯ жир для змащування форми
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування кекса з шинкою

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Форму для випікання змастити жиром.

    Крок 2

    Грудинку та сир нарізати соломкою. Зелень промити, перебрати, обсушити та дрібно нарізати. Оливки нарізати скибочками.

    Крок 3

    У миску просіяти борошно з розпушувачем та дрібкою солі, додати куркуму і трохи перцю.

    Крок 4

    В окремому посуді розбовтати яйця, вливаючи тонкою цівкою молоко та олію. Порціями підмішати рідку масу до борошна та перемішати до отримання однорідного тесту. Підмішати в тісто сир, грудинку, зелень та оливки і добре перемішати.

    Крок 5

    Влити тісто у підготовлену форму та випікати виріб 35 хв. Готовність перевірити за допомогою дерев’яної шпажки: якщо вона залишиться сухою, виріб готове.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кекс з шинкою та сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *