«Діаменю» рецепт “Кекси з брусницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,1 ХО
112 ккал
Інгредієнти
– 120 г мигдального борошна
– 40 г замороженої брусниці
– 2 ст. меленої кориці
– 0,5 ч.л. розпушувача тіста
– цукрозамінник і сіль – на смак
– 2 курячі яйця
– 50 г вершкового масла
– 50 г ванільного екстракту
Покрокове приготування кексів з брусницею
Крок 1
Олію розтоплюю в мікрохвильовій печі. Брусниці не розморожую! У яйця додаю цукрозамінник та сіль. На середніх оборотах міксера збиваю масу 2 хвилини до пишноти.
Крок 2
Додаю розтоплене вершкове масло, недовго перемішую міксером. Всипаю мигдальне борошно, розпушувач, корицю, ваніль. Обережно перемішую масу лопаткою зверху донизу, всипаю заморожену брусницю, втручаю
поступово в тісто.
Крок 3
Викладаю мигдальне тісто у формі для кексів. Випікаю у розігрітій до 170 град. духовці 20 хвилин
Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!