Перейти до вмісту
Головна » Кільцевий рулет із сливами

Кільцевий рулет із сливами

    Кільцевий рулет із сливами

    Рецепт “Кільцевий рулет із сливами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 4 години
    У 1 порції: 550 ккал

    Інгредієнти

    НА 8 ПОРЦІЇ
    Для тесту:
    – 50 г свіжих дріжджів
    – 250 мл молока
    – 100 г цукрового піску
    – 400 г борошна
    – 150 г вершкового масла
    – 5 яєць
    – щіпка солі.
    Для начинки:
    – 300 г злив
    – 50 г родзинок
    – 250 г цукрового піску
    – 1 ст. л. крохмалю
    – 1 жовток

    Покроковий процес приготування рулету із сливами

    Крок 1

    Для опари свіжі дріжджі розпустити в теплому молоці, додати 50 г цукрового піску та 1 ст. л. борошна. Накрити рушником і залишити у теплому місці приблизно 1 год.

    Крок 2

    В опару додати решту цукровий пісок, тепле вершкове масло, збиті яйця, сіль. Вимісити тісто накрити рушником і поставити в тепле місце для підйому (приблизно 2 год). Коли тісто підніметься, обім’яти його і дати піднятися ще раз

    Крок 3

    Для начинки сливи вимити, обсушити паперовим рушником і кожен плід розділити навпіл, видаляючи кісточки. Якщо плоди великі, нарізати м’якуш кубиками. Родзинки перебрати, обдати окропом і, розклавши на рушник, дати обсохнути. Зливи з’єднати з родзинками, крохмалем та цукровим піском

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180 °. Тісто викласти на робочу поверхню, злегка присипану борошном, і розкотити в пласт завтовшки близько 3 мм. Розподілити по ньому приготовану начинку та обережно згорнути рулетом. Краї ретельно
    защипати.

    Крок 5

    Рулет, що вийшов, викласти на деко, змащене будь-яким жиром, таким чином, щоб його кінці з’єдналися. Поверхня
    рулету змастити жовтком. Випікати близько 50-55 хв.

    Крок 6

    Готовий рулет перекласти на решітку або паперовий рушник, складений вдвічі, і дати охолонути. Потім нарізати великими скибочками та подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кільцевий рулет із сливами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *