Рецепт “Кінотто з морепродуктами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 183
Білки 5
Жири 6
Вуглеводи 14
Інгредієнти
– 400 г морського коктейлю
– 25 г води
– 120 г цибулі ріпчастої
– 5 г олії ГХІ
– 160 г помідор
– сіль, перець на смак
– 100 г кіноа
– кінза до смаку
– 60 г вершків 10%
Покроковий процес приготування кінотто з морепродуктами
Крок 1
Ретельно промийте розморожений морський коктейль. Підсушіть за допомогою паперових рушників.
Крок 2
Цибулю почистьте і наріжте дрібними кубиками.
Крок 3
Аналогічним чином наріжте помідор.
Крок 4
Розігрійте олію. Обсмажте на олії цибулю.
Крок 5
Додайте морепродукти та обсмажте протягом 3-4 хвилин на сильному вогні,
періодично помішуючи.
Крок 6
Додайте кіноа, вершки та воду до морепродуктів, ретельно перемішайте, доведіть до кипіння та тушкуйте під кришкою на помірному вогні 20 хвилин.
Крок 7
Додайте сіль, перець. Додайте помідор і перемішайте.